Adj fényt ajándékba!

2016.12.05.
Tippek a téli sötétség ellen 
 
161206 bf lámpák
 
A világítás, az első és hátsó lámpa a kerékpár egyik legfontosabb biztonsági kiegészítője, főképp télen, amikor szinte mindig sötétben közlekedünk. Valóban, messziről látszani, az autósok számára észrevehetőnek lenni nagyon fontos. De vannak helyzetek, amikor a láthatóság nem elég. Aki nemcsak napsütésben szeretne bringázni, hanem az éjszakai kerékpározás élményére is vágyik, annak biztosan tökéletes ajándék egy nagy fényerejű, szinte nappali fényviszonyokat teremtő lámpa. A BikeFun Platinum modellt éppen az ilyen igények kielégítésére fejlesztettük. A sötétség többé nem lehet akadály! Megvilágítja a legrejtettebb erdei ösvényeket és az éjszakai, kihalt országutat is.
 
 
platinum
BikeFun Platinum
Terméklap
 
Ha nem feltétlenül éjszakai erdei túrákon kell teljesítenie a lámpának, hanem csak gyenge közvilágítású utakon, akkor az alábbi modellek tehetnek jó szolgálatot:
 
 
RAY elsőRAY
Ray (első, hátsó, szett)
Terméklap
 
 
 
SHOT SZETT
Shot (első, szett)
Terméklap
 
 

solar 3 
Solar 3
Terméklap
 
 
 
 
 
 
 
Városi biciklizéshez pedig egy erős jelzőfény is elegendő biztonságot ad:
 
 
 
LINK Rlink f fekete 
 
 
 

square 3 r SQUARE F 
Square (első-hátsó)
 
 
 
 
blaze szett
Blaze (első-hátsó)
 
 
 
 
lucid f
Lucid
 
 
 
 
KNOB SZETT
Knob szett
 
 
 

pixie fekete pixie pirospixie fehérpixie kékpixie zöld
Pixie sorozat
 
 
Így már pár ezer forintból biztonságosabbá teheted szeretteid kerékpáros útjait, kicsit nagyobb ráfordítással pedig teljesen új megvilágításba helyezheted a sötét utakat.
 
HU | RO