Ajándékozz kényelmet és biztonságot!

2016.11.22.
Apró meglepetés, ami minden bringást boldoggá tesz – CO2 pumpák a fa alatt.
 
Bizonyára minden kerékpárosnak van kisebb vagy nagyobb pumpája, amivel kézi erővel fel tudja fújni a gumikat, amikor szükséges. Keveseknek van azonban CO2 pumpájuk, ami egy kis luxust vihet a bringás hétköznapokba. Vannak helyzetek, amikor jól jön a gyors segítség, és az sem utolsó szempont, hogy a Co2 pumpák nagyon kis helyen elférnek, így akár a zsebünkben is kéznél lehet az azonnali megoldás a lapos gumikra.
A  kombinált WALLET szettel pedig rögtön meg is lehet javítani a defektes belsőt, aztán néhány mozdulat a fújás, és már gördülhet is tovább a bringa!
Ha valami olyan ajándékot keresel, amivel biztosan örömet szerzel annak, aki sokat van úton a bringájával, akkor megtaláltad a tökéletes terméket: lehet, hogy magától nem költene ilyen dologra, de hogy szívesen használná a kézi pumpa helyett az tuti! Ha ajándékozol mellé néhány tartalék patront, akkor tényleg garantálhatod, hogy a jövő szezonban hálásan gondol majd rád mindig, amikor pillanatok alatt felülkerekedik a leeresztett gumik problémáján.
 
 
g2618
WALLET CO2 javító készlet
 
 
G20315
MICROFLATE GREEN NANO CO2 pumpa 20 g patronnal
Terméklap
 
 
G2620 adapter + patron
HAMMERHEAD CO2 pumpa adapter
Terméklap
 
 
 
G2628
ULTRAFLATE PLUS CO2 pumpa
Terméklap
 
 
 
g2543
MOUNTAIN PIPE hagyományos és CO2 pumpa egyben
Terméklap
 
 
CO2 20g
20 g CO2 patron
Terméklap
 
 
 
CO2 16g
16 g CO2 patron
Terméklap
HU | RO