Elindult a BikeFun YouTube csatornája

2017.06.08.
170608 xoutube 1
 
Szeretnél egy-egy termékünkről több információt kapni, hiteles forrásból? Szívesebben nézel informatív videókat, mint böngészel hosszú termékleírásokat? Ha igen, akkor mindenképpen iratkozz fel a most induló Bikefun Official You Tube csatornánkra
 
A BikeFun Official videós csatornával még több információt szeretnénk átadni nektek a termékeinkről és a kerékpározással kapcsolatos egyéb tudnivalókról - számotokra is kényelmes módon. Az első néhány rövidfilm már elkészült, nézzétek meg és mondjátok el a véleményeteket nekünk! A videókban nem profi színészek, hanem igazi, hozzáértő kollégák szerepelnek, mert úgy gondoljuk a szakmaiság ebben az esetben fontosabb a profi fellépésnél. Ha van kedvetek, tegyetek javaslatot nekünk, hogy miről látnátok szívesen további hasonló videókat! 
 
Írjatok nekünk Facebook oldalunkon, örömmel vesszük az építő kritikákat, hiszen az a célunk, hogy még jobban kiszolgáljunk benneteket és választ kapjatok tőlünk minden kerékpározással és a termékeinkkel kapcsolatos kérdésetekre!
HU | RO