GPS-es computerek kihagyhatatlan áron

2017.02.17.
A Bryton lendületes fejlődése és az egyre nagyobb hazai érdeklődés miatt úgy döntöttünk, hogy a Bryton termékeit bevesszük a kínálatunkba. Ezzel a lépéssel országszerte több, mint 250 boltban és webáruházban tettük elérhetővé a piacon található egyik legolcsóbb és legokosabb GPS-es computer családot.
 
170217 bryton 1
 
A 2009 óta létező Bryton cég már az első Rider modelljeivel is meglepően hamar, igen nagy szeletet vágott ki magának az iparág tortájából, nincs ez másképp a megújult szériával sem. GPS-es computereik régóta fel-felbukkannak a hazai piacon is, bár hazai forgalmazó mindeddig nem létezett. Ennek ellenére a nemzetközi fórumoknak és webáruházaknak köszönhetően Magyarországra is jutott bőven Bryton termékekből, így az első bringások gyakorlatilag vakon, esetleges probléma megoldásának lehetősége nélkül rendeltek és előlegezték meg a bizalmat a gyártónak.
 
170217 bryton 2
 
Úgy tűnik nem döntöttek rosszul, a fiatal cég és computereik beváltották a hozzá fűzött reményeket. Abszolút győztes árakkal hozzák a hozzájuk hasonló favorit márkák tudását, az egyik legelterjedtebb ANT+ rendszernek és univerzális felfogatásának köszönhetően pedig az alkatrészek és computerek más márkákkal és egyes okostelefonokkal is kompatibilisek.

Kicsit részletesebben a computerekről: az egyik legfontosabb jellemző, hogy mindegyik GPS-es! Az ehhez kapcsolódó legokosabb funkció segítségével pedig egyetlen kattintással, vezeték nélkül Strava-ra tölthető az összes addig nem szinkronizált edzés. A Bryton saját applikációt is fejlesztett a computerekhez, így a WiFi-t vagy mobilinternetet igénylő Strava nélkül is elemezhetőek az edzések a Bryton mobil appban, amely androidos és almás eszközökre is letölthető. 
 
 
100L_31.jpg
Rider 100
Terméklap
 
A Bryton legkisebb komputere alig nagyobb két  50 Ft-osnál, a GPS azonban így sem maradhatott ki belőle. 1,6”-os kijelzőjén 36 funkcióból kiválasztva, egyszerre maximum 5 adat jeleníthető meg. Ha mindez nem lenne elég, akár 5 teljesen különböző oldalt is saját igényekre lehet szabni, így 25 adat nézegető az auto. görgetés funkcióval akár nyomkodás nélkül is. Az egyszerűség hívei sem fognak csalódni, a felesleges oldalak kikapcsolhatóak és egyetlen adatra –pl sebesség– is beállíthatóak. 
 
 
310L_8.jpg
Rider 310
Terméklap
 
A Rider 310 mindent tud, amit a kicsi, 100-as modell, azon felül pedig képes hőmérséklet és magasság adatok kijelzésére, párosítható hozzá wattmérő és beállítható rajta intervallumos edzés is.  A legpontosabban végrehajtott edzéshez választható 1 másodpercenkénti mintavételes rögzítési mód, vagy tárhely spórolás érdekében Smart Recording funkció, amivel akár több hónapon át is képes loggolni, adatvesztés nélkül. 
 
 
330_L_11.jpg
Rider 330
Terméklap
 
A Rider 330 Bluetooth mellett WiFi-n keresztül is csatlakoztatható, így az adatátvitel mindössze néhány másodpercre csökken. 1,8”-os kijelzőn követhető bármilyen előre feltöltött track, melyen a Rider 330 végignavigál. Track feltölthető az applikációból, visszatölthető a memóriából egy korábbi edzés vagy rátölthető szinte bármilyen útvonaltervezőben készített útvonal. Az összes szükséges szenzor mellett a Shimano Di2 elektromos váltója is párosítható hozzá, így a komputeren figyelemmel követhető az aktuális áttétel és akkutöltöttség.
 
 
530_L_2.jpg
Rider 530
Terméklap
 
Navigáció „nagyképernyőn”. Ez a fő funkciója az új, 2,6”-os kijelzővel rendelkező Rider 530-as komputernek, de természetesen sok mást is tud. Olyan sokat, hogy pontos számot nem is lehet írni, hisz a gyártó folyamatosan frissíti a szoftverét, amit a Rider 530 automatikusan szinkronizál a „Data Sync” kiválasztása után. Ezzel a művelettel egy időben a komputeren található összes tracklogot pedig feltölti a telefonra és opcionálisan a Stravára is. Kezel wattmérőt, Di2 váltót és természetesen az alap szenzorokat
 
170217 bryton 3
 
170217 bryton app 1
 
170217 bryton app 2
 
170217 bryton app 3
 
170217 bryton app 4
 
170217 bryton app 5
HU | RO