Juliet design - Nőknek tervezve

170713 juliet 2
 
MTB - Terepkerékpárok
A MERIDA dizájnereit úgy tűnik, nem kell félteni, ha kerékpárjaik színezése a kérdés, a ONE–TWENTY JULIET egy modern művészeti kiállításon is megállná a helyét. Geometriában és felszereltségben nem különbözik a férfi modelltől, az ejtett felső vázcső egyébként is kényelmes átlépési magasságot biztosít mindkét nem számára. Nem úgy a merevfarú esetében, ahol a JULIET geometriánál különös figyelmet kapott a nőies testtartás 26-os és 27.5-es modelljeiken is.
 
 
7.XT-ED-JULIET_FRONT.jpg
Merida One-Twenty XT Juliet
 
 
7300_MINT.jpg
Merida Juliet 7.300
 
 
6_10_V_GRN.jpg
Merida Juliet 6.10-V
 
 
SCULTURA - Országúti versenyzés
Természetesen a szebbik nem versenyzőit sem hagyja ki a MERIDA a legjobb újításaiból, 2017-ben a SCULTURA JULIET család alumínium és karbon tagjai mellé is megérkeznek a tárcsafékes testvérek. A nőies kialakítású vázgeometria mellett 25 mm-ig kitolható külső gumiszett és 15 mm-es hátrahajlású nyeregszár gondoskodik a komfortról és a leghatékonyabb rázkódáselnyelésről. Egy versenygép pedig nem is igazi versenygép aero profil és elegáns, rejtett bowdenezés nélkül.
 
 
100-JULIET.jpg
Merida Scultura 100 Juliet
 
 
RIDE - Országúti komfort
A MERIDA RIDE modelljei hivatottak átmenetet képezni a versenyzés és a hobbi között, így első megjelenésre nagyon hasonlítanak a SCULTURA kerékpárokhoz, ám geometriájuk néhány apróbb módosításnak köszönhetően sokkal kényelmesebb. Rövidebb felső cső, hosszabb fejcső és 28 mm-ig növelhető külsők gondoskodnak a derék-, nyak-, vállés egyéb fájdalmaktól mentes tekerésről. Alumínium vagy karbon vázzal, tárcsa- és  hagyományos fékkel is kaphatóak.
 
 
300_JULIET.jpg
Merida Ride 300 Juliet
 
 
SPEEDER - Fitnesz / városi sport
Hivatalosan „Fitnesz” kategóriába sorolja SPEEDER modelljeit a MERIDA, itthon azonban ezek a kerékpárok leginkább a vállalkozó szellemű, hosszabb távra induló, külvárosi kommuterek alatt találhatóak meg. Kecses, aszfaltra tervezett váz, kényelmes testtartást biztosító, egyenes kormány és tárcsafék teszi tökéletes mindennapi társsá a SPEEDER-t. Karbon és alumínium vázzal is kaphatóak, egyes modelleken pedig sárvédő és csomagtartó szem segíti a kiegészítők felszerelését.
 
 
100_JULIET_MINT.jpg
Merida Speeder 100 Juliet
 
170712 me juliet 1