Karácsonyi meglepetések gyerekeknek

2016.11.18.
Milyen ajándék tehet gyereket és szülőt egyaránt boldoggá?
 
A karácsony elsősorban a gyerekek ünnepe, ezért is folytatjuk hagyományos év végi ajándékajánló-sorozatunkat kicsiknek szóló ötletekkel. Sajnos a gyerekeinket sokszor rossz irányba terelik a reklámok, és olyan hasznavehetetlen játékok kerülnek a kívánságlistájukra, amikről minden szülő elsőre látja, hogy teljesen felesleges megvenni. De ha egyszer ez a menő, mit tehet egy szülő? Szerintünk például köthet ésszerű kompromisszumokat, mondjuk egy olyan – szintén menő – biciklivel, amivel mindenki boldog lehet. Melyik gyerek ne vágyna egy igazi Ferrarira? Ezzel aztán lehet villogni az oviban vagy játszón! Közben egy ilyen ajándékkal letudhatunk egy „kötelező” kiadást, hiszen biciklit úgyis venni kéne, legkésőbb tavasszal, így viszont már karácsonyra – akár családi összefogásal – meglehet egy álom modell. Persze a legjobb az egészben az, hogy gyerek olyan ajándékot kap, amivel mozoghat a jó levegőn, ügyesedhet a koordinációja és amit biztosan nem hajít egy használat után a sarokba. Már csak egy kis lelkierő kell a szülők részéről, hogy karácsony másnapján kimenjenek a gyerekkel az udvarra egy kis örömbringázásra! Szánkózni mostanában – hó hiányában - úgysem nagyon lehet.  
 
 
Ferrari 12
Ferrari 12” bicaj
Terméklap
 
 
Ferrari
Ferrari kulacs
Terméklap
 
Ha már a menő dolgoknál tartunk, akkor mi lehetne vagányabb, mint egy igazi Merida bicó, olyan mint ami apának és anyának is van? Pont mint a felnőtteké, csak kicsiben – ezzel minden gyereket le lehet kenyerezni, és  ha a szülőknek jár a Merida minőség, akkor a gyerekek esetében miért adnánk alább? A Merida gyerekbringái garantáltan kiszolgálnak néhány testvér- vagy unokatestvér-generációt. Ráadásul tutira ez lesz a legnagyobb, legszebb csomag a fa alatt – csak bírjuk csomagolópapírral!
 
 
J16_GREEN
Merida gyerekbringák
Terméklapok
 
Persze a legkisebbek se maradjanak ki a jóból, hiszen nem győzzük hangsúlyozni a futóbringák jelentőségét. Ha van fontos fejlesztő eszköz egy 2-4 éves korú gyerek életében, akkor az a futóbringa! Kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt, ami az agyfejlődésre rendkívül pozitív hatással van. Az már csak hab a tortán, hogy a futóbringák rendszeres használata után, a gyerek 1 nap alatt fog megtanulni kétkeréken biciklizni – amikor eljön az ideje egy igazi, pedálos kerékpárnak. 
 
 
bbip szürke narancs
 
Végezetül ne menjünk el szó nélkül a biztonság mellett sem. Autóba ülve automatikusan bekapcsoljuk a gyerek biztonsági övét, hát legyen ugyanilyen rutinmozdulat a fejvédő felcsatolása minden bringázás előtt! Persze sisakból is maradjunk a menő daraboknál, ezeket biztosan büszkén viseli majd minden ifjú kerékpáros, és mi is nyugodtabb szívvel szemlélhetjük a legújabb kétkerekű mutatványokat.
 
Bikefun fejvedo/Moxie_DSC_22831.jpgBikefun fejvedo/Moxie_DSC_22832.jpg
BF Moxie
Terméklap
 
Bikefun fejvedo/Ducky_DSC_22828.jpgBikefun fejvedo/Ducky_DSC_22830.jpg
BF Ducky
Terméklap
 
 
HU | RO