Ki indul el triatlon versenyen?

2015.07.20.
Van amikor a nem hétköznapi ember is csak átlagosnak számít
 
Gondolkoztál már azon, hogy vajon milyen emberek indulnak el triatlon versenyen? Esetleg Te is kacérkodsz a gondolattal, de azt gondolod, hogy nem vagy elég rátermett hozzá?
Nos, ott lesz az idei 5i50 Budapest verseny mezőnyében két közismert személy is, akik a triatlonsportot illetően ugyanolyan átlagosak, mint legtöbbünk. Az ő történetük már elkezdődött...
 
 
Hogy kerültem én ide?!
A mindig is sportszerető típus, alias Harsányi Levente
 
A sport egész életemben meghatározó szerepet játszott. Kosaraztam a BVSC-ben, pingpongoztam nyolc évig, aztán jött a fallabda, majg a tenisz. A triatlonnal a múlt évben kerültem közelebbi kapcsolatba az IRONMAN 70.3 Budapest versenyen, ám akkor még csak külső szemlélőként. A versenyen egyik barátom, Nyári László, a Triacto társtulajdonosa is indult. Megtetszett a triatlon hangulata, de egészen addig nem foglalkoztatott komolyan a dolog, amíg egy szép tavaszi napon László fel nem ajánlotta, hogy segít felkészülni az 5i50 Budapestre. Persze csak akkor, hogy tényleg érdekel.
 
Futni hobbi szinten mindig is szerettem, a félmaraton nemrég megvolt már, viszont az úszás és a biciklizés sosem tartozott a kedvenceim közé... most már kezdem ezeket is megszokni.
 
Az évekig semmit sem sportoló típus, alias Kovács Áron
 
Volt pár sikertelen próbálkozásom, ami elvette a kedvemet a mozgástól. Az Úttörő Olimpián például volt kislabda-dobás, aminél majdnem kiszakadt a karom, de ez is csak a harminchetedik helyre volt elég. Aztán fociztam is, volt egy meccsünk... tizenöt-nullra vesztettünk. Inkább a zenéhez fordultam, ott jobban tudtam érvényesülni.
 

 

HU | RO