Megnyílt a Merida Concept Store!

180416 mcs 5
 
Szombat reggeltől a nagyközönség előtt is nyitva áll hazánk első Merida Concept Store és E-Bike Tesztcenter üzlete, a Váci út 140. alatt. Mit is jelent a Merida Concept Store? Azt, hogy az adott bolt csak egy kerékpármárkával foglalkozik, a mi esetünkben ez a Merida.
 
180416 mcs 1
 
230 négyzetméteren, több mint 100 Merida kerékpár közül válogathatsz, így nem állhat elő olyan, hogy egy adott típusú gépből nem tudsz méretet próbálni vagy alaposan szemügyre venni. A gyerek kerékpároktól a trekkingeken át a csúcs országútikig mindent megtalálsz, de nem hiányozhatnak az E-bike paletta vagy gravel bike-ok sem!
 
180416 mcs 2
 
Mivel hazánk egyik legnépszerűbb ruházati és cipő márkája a Northwave, ezért ebből is közel teljes a kínálat, csak cipőből százas nagyságrend sorakozik a falakon, de mezekből és nadrágokból is komoly a felhozatal, ugyanis a híres olasz ruházati márka közel teljes kínálata is helyet kapott a falakon.
 
180416 mcs 3
 
A bolt címe ugyan Váci út 140, de parkolni a Dagály utca felől érdemes, a bolt bejárata is innen nyílik. Nem véletlenül szerepel E-Bike Tesztcenter a nevében, ugyanis a Merida számos elektromos kerékpárja is tesztelhető a hagyományosak mellett.
 
180416 mcs 4
 
NÉZD MEG az itthoni legszélesebb Merida választékot!
HALLGASD MEG felkészült eladóink személyre szabott tanácsait!
PRÓBÁLD KI a hazai legnagyobb tesztflottából kiszemelt kerékpárt!
VEDD MEG a kívánt modellt a számodra legkényelmesebb módon!
 
1138 BUDAPEST, VÁCI ÚT 140.
+36 1 415 1389
 
Várnagy Laci bemutatóvideója, nagyon köszönjük neki!
bringatv.hu