Merida általános újdonságok 2007

2006.11.13.

Ezzel párhuzamosan a MERIDA átláthatóbbá teszi és átalakítja a teljes modellkínálatot is. A különböző termékkategóriákat a felső csövön lévő nagy, stílusos betűk jelzik (a MATTS FLX modelleken például az FLX, a MATTS HFS modelleken pedig a HFS betűk lesznek a felsőcsőre festve). Az új csoportosítás a teljes kínálatra érvényes, a hegyikerékpárokra ugyanúgy, mint az országúti vagy hibrid bringákra.

A modellek korábbi nevét számokra cseréltük, és a teljes kínálatban ugyanazt a számot használjuk azoknál a kerékpároknál, amelyek fő alkatrészei azonos minőségi szintet képviselnek. A 3000-es széria modelljei például azonos szintű meghajtást és váltórendszert tartalmaznak, akár merevfarú vagy all mountain hegyikerékpárról, akár 700C krosszkerékpárról van szó.

A nagyobb számok jobb minoségű alkatrészeket és magasabb árat jelentenek. A jövőben már nem fog előfordulni az a kérdés, hogy a Comp, a Race vagy a Pro modell jobb-e.Egyetlen kivétel marad, a Team modell. Itt viszont egyértelmű lesz a jelentés: az ilyen bringák a MULTIVAN MERIDA csapat által használt kerékpárok pontos másai. A betűkkel jelölt váztípusnak és a számokkal jelölt alkatrészminőségnek köszönhetően a 2007-es Merida kínálat sokkal átláthatóbbá válik.
HU | RO