Merida Spinning® Night - Powered by Northwave

2015.10.29.
151029 MSN 2
 
Immár hetedik alkalommal döntöttünk úgy, hogy márkáink nevét adjuk Magyarország legjelentősebb Spinning® rendezvényéhez, nem csak az outdoor kerékpározás, de az edzőtermi tekerés világát is erősítve. A Merida Spinning® Night sorozat fitnesztermi házi rendezvényből indulva Európa egyik legjelentősebb Spinning® eseményévé vált az évek során, melyre nemcsak szerte az országból, de Európa számos pontjáról érkeznek Spinning® rajongók Budapestre. Idén 7 órányi tekerés várt a résztvevőkre, 2 magyar és 4 külföldi Spinning® Mesteroktató vezényletével.
 
151029 MSN 1
 
Elsöprő lendület, vibráló energiák és fantasztikus szenvedély: igazi sportélményben lehetett része annak a 250 sporttársnak, akik velünk tartott a teltházas rendezvényen. A Spinner bringák nyergében nem csak hobbi sportolók, de a Bátori Team színeiben a triatlon sport hazai élvonalába tartozó magyar bajnokok, válogatott sportolók, EB résztvevők is tekertek, sőt velünk nyomta a pedálokat Boronkay Péter többszörös európai és világbajnok paratriatlonista is.
 
151029 MSN 5
 
Az utolsó óra előtt a Bikefun felajánlásában gazdára talált egy teljes szett Merida és Northwave bringás öltözék, 80.000 Ft értékben: tetőtől talpig felruháztunk profi cuccainkkal egy szerencsés fiatalembert bringáscipővel, zoknival, nadrággal és mezzel.
 
151029 MSN 4
 
Lehetne még ragozni, de inkább nézzétek meg munkatársunk, Primusz Peti képeit - a fotók magukért beszélnek. Jövőre, veletek, ugyanitt!
 
151029 MSN 3
HU | RO