Merida vérfrissítés 2016

2015.09.24.
A Merida 2016-ban tovább erősít a csúcskategóriás vonalon, komolyra fordítja a szót kerékpáros kiegészítők terén, retrót villant városi környezetben és színesít a csajos vonalon.
 
 
A városi időutazó és a nők
 
A Merida úgy lép a jövőbe, hogy visszalép a múltba, már ami a dizájnt illeti, ugyanis a Crossway Urban széria retró vázfestését még egy klasszikus Merida homlokcső-emblémával is "old school"-osítja. A külön tervezőbrigád munkájának eredménye egy tetszetős, kifejezetten városi felhasználásra tervezett kerékpár egyenes kormánnyal, tárcsafékkel és felszereltségtől függően változó összetételű váltószettel, férfi- és női vázzal is.
 
 
A Merida kerékpárok hölgy-szekciója, a Juliet nőies, de vagány színekkel domborított a EuroBike kiállításon. Matt fényű kék-, türkiz-, citromsárga- és fehér/pink színek közül lehet válogatni.
 
Az eletromos kerékpárok nagyot szóltak
 
Az e-bike vonal térnyerése évről évre megállíthatatlanul erősebb, egyre több gyártó száll be az elektromos hajtás bizniszbe és ennél is több kerékpármárka rukkol elő ilyen meghajtással bíró modellekkel. A Merida standján idén már dúskálni lehetett a lehetőségekben.

 
Az elmúlt évek városi rombolójából az S-Pressóból az elektromos jövőben (ami mára már a jelen) megszületett az e-Spresso. A Shimano tavaly debütált Steps rendszerével válik még dinamikusabbá a kerékpáros helyváltoztatás.
 
HU | RO