Mozgásvilág.hu Tesztnap - 2017

2017.08.17.
170817 tesztnap 1
 
Idén is megrendezi a Mozgásvilág.hu a szokásos tesztnapot, amelyen a legújabb kerékpárokat és futócipőket lehet ingyenesen tesztelni.
 
Mi a legfrissebb Merida bringákkal készülünk az alkalomra (részletek lejjebb), és a Northwave Scorpius 3S terepcipőket is kipróbálhatod, ha kíváncsi vagy, milyen egy igazi bringás cipőben tekerni. Ez azonban még csak a törta maga, a hab a tortán viszont az Extreme RR országúti cipő lesz a Northwave kínálatának legtetejéről! Kíváncsi vagy, milyen lehet az a cipő, amiben a világversenyeket nyerik? Gyere, és keresd a Merida sátrat a tesztnapon!

Helyszín: Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park
Dátum: 2017.09.23. 10-18 óráig.
 
Elérhetőségek:
Mozgásvilág.hu
 
 
Tesztpálya: 3 kerékpáros és 1 futókör
 
Kerékpáros tesztkör
Az előző évek tapasztalataiból kiindulva igyekeztünk a hely adottságainak megfelelően kijelölni a pályákat. Idén 3 körön tudtok bringákat tesztelni. Az egyik egy kb. 5 km-es pálya erdei ösvényeken és murvás úton halad, mely kifejezetten a MTB-ok számára lett kialakítva. Ennek van egy rövidebb, könnyített változata is a kevésbé haladók számára. A harmadikon, egy kb. 1 km-es friss aszfaltborítással rendelkező szakaszon pedig e-bike-okba, országúti bringákba kóstolhattok bele.
 
Hosszabb, technikásabb, változatosabb
A kamaraerdei ösvények izgalmas pályák kijelölését tették lehetővé. A teljes táv kb. 5 km, ami 2x olyan hosszú, mint az eddigi csillebérci karika. A táv biztosítja, hogy a tesztcsapatok ne érjenek össze és hogy, minél változatosabb körülmények között tesztelhessétek a bringákat. A kör első része egy döngölt talajú sunyi emelkedő ami kb. 1,5 km-en vezeti a csapatokat. Az emelkedő végén egy rövidebb, széles murvás út vezeti be a trükkös, technikás lejtőzést.
 
Rövid, egyszerű változat hobby lovagoknak
Kevésbé acélos bringások számára egy rövidebb, egyszerűbb változatot is kialakítottunk. Ez a kör kb. 2 km, a nagyobb emelkedőt és a technikás, szűk lejtmeneteket nem tartalmazza.
 
Futókör
Futók számára is ideális kört sikerült találni. Ez csak egy minimális szakaszon halad együtt a bringásokkal és változatos terepet kínál. A kb. 2 km-en szépen kaptok szintet is a lábatokba, a tereptárgyak pedig biztosítják, hogy megfelelően teszteljétek a lábbeliket. A kör kb,. 70%-a terepen halad, a maradék 30% pedig aszfalt.
 
Hogyan lehet tesztelni?
A kerékpáros tesztnap szabadon látogatható, ingyenes, ámde regisztrációhoz kötött rendezvény.
 
A nevezés ingyenes!
A regisztráció mindkét eseményre érvényes, a belépés és a tesztelés ingyenes. Regisztrálni ide kattintva lehet.
 
A hivatalos gumiszervizt ismét a CST fogja adni. Defekt esetén a gondtalan tesztelés érdekében a csere és a javítás is ingyenes.
 
 
160829 cst
 
 
 A Tesztelhető kerékpárok:

2018-as Merida gravel-, mountainbike- és ebike kerékpárok.
A 2017-es Tesztnapon a Merida sátránál a 2018-as paletta krémjét tesztelheted.

Merida SILEX, az új Gravel bringa 

Merida One-Forty

Merida Big Nine Carbon 

Merida új Reacto

és Ebike minden mennyiségben, az új 8000-es Shimano Steps rendszerrel.

 

A Tesztelhető cipők:

Most már hagyományosan, idén is hozunk nektek Northwave MTB (Scorpius 3S) cipőket, hogy kipróbálhassátok,
milyen egy igazi brigás cipőben tekerni. Idén azonban lehetőség lesz a kínálat abszolút csúcsát, az Extreme RR profi
országúti cipőt is a lábatokra húzni.


170913 NW cipőteszt 3170913 NW cipőteszt 4

 

170817 tesztnap 2

HU | RO