Nibali egyedi arany-fekete SCULTURA-ja

2017.05.04.
Vincenzo Nibali új, egyedi MERIDA SCULTURA-val vág neki a 100. Giro d’Italia-nak
 
A kétszeres Giro győztes olasz, a BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team csapatkapitánya a már korábban jól bevált MERIDA SCULTURA modelljének egy teljesen egyedi változatával vág neki a jubileumi körversenynek, hogy bezsebelhesse az elképesztő harmadik győzelmet is, ami eddig mindössze 8 sportolónak sikerült.
 
170504 aranyscu 1
 
A győztesnek járó serleg által ihletett kerékpár fényes fekete alapjára valódi arany „szalag” került, melyet egy átlátszó bevonat véd a sérülésektől. Az aranyozott sávon található az összes eddigi győztes, neveik felett a győzelmeik számát szimbolizáló csillagokkal. Ennek megfelelően Nibali saját nevét is megtalálhatja a felső csövön, a hátsó fék kivezetésénél, természetesen (eddig) két csillaggal kiegészítve. Az egyszerűség és láthatóság kedvéért Nibali neve a támvillára is felkerült, szintén aranyozott betűkkel.
 
A MERIDA ajándéka teljesen egyedi, ezen az egyetlen darabon kívül több Scultura nem készül ilyen dizájnnal és nagyon valószínű, hogy Nibali a saját falán fogja tárolni, így hiába szeretné bárki is megvásárolni, sajnos nem fog sikerülni. 
 
170504 aranyscu 2
 
170504 aranyscu 3
 
170504 aranyscu 4
 
170504 aranyscu 5
 
Csak reméljük, hogy a bringa a neki járó legelőkelőbb helyen fut majd be május 28-án, Milánóban, de abban biztosak vagyunk, hogy ezért Vincenzo Nibali minden tőle telhetőt meg fog tenni.
HU | RO