Northwave csúcscipőteszt a Mozgásvilág Tesztnapon!

Gondolkoztál már azon, hogy a profi országútisok kimagasló teljesítményéhez mennyivel járul hozzá a csúcsminőségű felszerelésük? Vagy azon, hogy milyen érzés lehet, egy olyan cipőben tekerni, amiben a Giro-n vagy a Tour de France-on mennek a legnagyobbak? Ha érdekelnek ezek a kérdések és szívesen húznál a lábadra egy csúcskategóriás országúti cipőt, amiben akár kedvenc bringádon is tekerhetnél, akkor gyere el a Mozgásvilág Tesztnapra április 22-én, vasárnap a Merida/Northwave standhoz! Itt lehetőséget biztosítunk neked (41-47 méretig) arra, hogy kipróbálj egy Northwave Extreme RR cipőt.
 
180403 bw 3
 
Az Extreme RR (Road Race), a Northwave országúti csúcsmodellje a forradalmian új XFrame® fűzőrendszerrel készül, mely nemcsak tökéletes illeszkedést biztosít, hanem megszünteti az összes nyomáspontot is a lábfejen. A felsőrész különlegesen puha anyaga egy teljesen újragondolt záródó rendszerrel öleli körbe a lábfejet. A mikrometrikus SLW2 csathoz tartozó innovatív fűző-vonalvezetés komplex geometriai tervezéssel készült, így a nyomáspontok megszüntetése mellett a beállítása igazán könnyű, akár menet közben is.
 
170913 NW cipőteszt 1
 
A cipő tervezésekor minden részletre figyeltek az olaszok: Dyneema anyagú fűzőket használnak, amelyek tartósabbak és egyben puhábbak a korábban használt anyagnál, így jobban illeszkednek a láb anatómiai formájához is.  A talp természetesen a Northwave 100% UD carbon csúcsmodellje, az Ultralight Carbon 15, mely garantálja a tökéletes, veszteség nélküli erőátvitelt. 
 Az elegáns dizájn a Northwave „a kevesebb több” filozófiáját tükrözi, az anyagfelhasználás és minden egyéb alkatrész egyetlen célt szolgál: a maximum teljesítmény elérést.
 
170913 NW cipőteszt 3
170913 NW cipőteszt 4
Northwave Extreme RR
 
 
Azoknak, akik nem az országúti csúcsmodellre vágynak, hanem szívesebben próbálnának ki egy középkategóriás Northwave MTB cipőt, lehetőségük lesz a háromtépőzáras Scorpius cipőket tesztelni, illetve a 2018-as új modelleket megnézni és megtapogatni a sátrunknál.
 
180403 bw 2
 
Látogass meg minket 2018.04.22-én szombaton 10-18 óráig a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban és oszd meg velünk a véleményedet a tesztelés után, vagy mondd el, hogy milyennek találod az új kollekciót – várunk sok menő új bringás cipővel!