Northwave MTB Celsius Arctic 2 GTX téli cipő

2016.11.08.
A Bikemag cikke. Írta: Németh Balázs.
Az eredeti cikket itt olvashatod.
 
A Northwave Celsius cipők sikere nem a véletlen műve: Gianni Piva 30 éve tökéletesíti az olasz márka cipőit, ma már közel az összes kerékpáros szakághoz és időjáráshoz kínál egyedi fejlesztésű modellt. A Celsius Artic 2 az idei télre montis talppal, illetve feltűnő “fluo” változatban is elérhető.
 
 
A Celsius Arctic 2 GTX téli cipővel felszerelkezve felkészülhetünk az évszázad legzordabb telére itt a Kárpát-medencében. A fejlett technikai alapanyagoknak és az alkalmazott modern technológiáknak köszönhetően farkasordító hidegben is kellően melegen tartja a lábat, elkerülve a kihűlést, a keringészavart, amely rossz esetben akár egészség-károsodáshoz is vezethet.
A Northwave Celsius kerékpáros cipősorozat gyökerei a távoli múltba nyúlnak vissza. Talán érdemes felidézni, hogy az olasz márka lábbelik készítésével kezdte páratlan pályafutását, a párhuzam a Celsius-szal tovább folytatható, lévén 1993-ban egy strapabíró, „többévszakos” montis cipőmodell látott napvilágot Northwave márkanév alatt. A kétezres évek elejére Piva cége már széles kerékpáros cipőpalettát tudhatott magáénak, amelyet rendre élvonalbeli bringás versenyzőkkel karöltve tesztelt, fejlesztett. A Northwave a snowboard szerelmesei számára is kínál legendásan magas szintű lábbeliket, így a hideg időjáráshoz alkalmas technológiában kétségtelenül jártas a márka!
HU | RO