Northwave Reload dzseki

2016.11.16.
A Bikemag cikke. Írta: Németh Balázs.
Az eredeti cikk a Bikemag oldalán olvasható.
 
Az idén bemutatkozó Northwave Reload kerékpáros dzseki a fejlett háromrétegű technikai alapanyagnak köszönhetően rugalmasan és pontosan illeszkedik a felsőtesthez, emellett a H2O membrán kiváló víz- és szélállóságot biztosít. Ezen felül számos praktikus megoldás fokozza a funkcionalitást és a praktikus használatot.
 
161116 NW reload
 
A hűvösebb napokra tervezett igazán profi kerékpár-specifikus ruhadarabok javítják a komfortérzetet, kellemesebbé teszik a bicajos élményeket. Egyszerre biztosítanak a tömegükhöz képest fokozott hőszigetelést, lehetővé teszik az izzadtság elpárologtatását, szabásuk pedig a kerékpáros testhelyzetet követi, a megfelelő helyeken és mértékben nyújtanak védelmet a hideg, a szél és a csapadékkal szemben. Magas technikai színvonalukkal és funkcionalitásukkal meghálálják meg az értük kiadott kissé nagyobb összeget.
 
Reload 89161208-41Reload 89161208-41b
Northwave Reload dzseki
Terméklap
 
A Northwave Reload téli dzseki az őszi és kevésbé fagyos téli időjáráshoz optimalizált modell az olasz gyártó széles kerékpáros ruházati palettáján. A vastag, nehéz és merev dzsekikkel ellentétben a fejlett háromrétegű technikai alapanyag rugalmas, így pontosan illeszkedik a felsőtesthez, a H2O membrán pedig kiváló víz- és szélállóságot biztosít. Ez különösen fontos az őszi és kora tavaszi csapadékos, szeles időjárásban. Ilyenkor a nappalok is rövidebbek, így Reaload modell a “BE SAFE BE VISIBLE!” kollekció részeként a fokozott védelemmel párhuzamosan a biztonságot is előtérbe helyezi.
HU | RO