Poór Brigi XTERRA Switzerland - ismét a világkupa dobogóján

2015.06.29.

Poór Brigitta a Merida Maraton Team-CST Salomon versenyzője a hétvégén a Svájcban megrendezett XTERRA World Tour futamon versenyzett.

 15jul1 Poor 1

 

Szombaton, Svájcban rendezték az XTERRA World Tour sorozat ötödik európai fordulóját. Poór Brigitta hatalmasat küzdött és a betegsége ellenére a 2. helyen ért célba!

15jul1 Poor 3

"Versenyt megelőzően nem tudtam képes leszek a rajthoz állni, megfordult a fejemben, hogy inkább pihennem kellene. De a verseny napján picit jobban éreztem magam, és mindenképpen versenyezni akartam. Az úszás egész jól sikerült, sikerült elsőnek a kerékpárra váltanom. A második kör végén ért utol az osztrák lány, akinek fel tudtam venni a tempóját. A depózás jobban sikerült neki, és hamar látótávolságon kívülre futott. Innentől a pozícióm megtartása volt a cél, de a cseh lánnyal való meccselés közben olyan jó tempót sikerült futnunk, hogy a cél előtt még az első hely is esélyes volt. Végül saját magamat is meglepve a 2.helyen sikerült célba érnem! Most gyorsan meg kell gyógyulnom, mert az XTERRA World Tour leghosszabb, legnehezebb futam következik! "

15jul1 Poor 2

 Brigi a következő hétvégén már Franciaországban a következő XTERRA World Tour futamon áll rajthoz!

15jul1 Poor 4

 

1. Carina Wasle AUT 2:29:42

2. Brigitta Poór HUN 2:30:13 - Merida TEAM CST

3. Helená Erbenová CZE2:30:38

4. Maud Golsteyn NED 2:33:24

5. Myriam Guillot FRA 2:35:14

 

 

HU | RO