Terep Budapest Bajnokság 2006

2006.11.27.
Kezdem egybol a versennyel. Rajtnál beálltam a 3. sorba, hogy mégse tolakodjak, és meg szerettem volna nézni, ki miben jó, ki miben változott. Ezt az élrol nem tudtam volna megmondani. A második körre felmentem a 4. helyre, majd, mivel együtt volt majdnem az élboly, megfelelonek találtam ezt a pozíciót. Tudom mennyit edzettem, s mennyit nem, ez reális lett volna.

Szóval a 4. helyen utaztam, elottem Mecséri Zoli, Buruczki Szilárd az élen pedig Ferenc József. Megmondom oszintén, 45 percen keresztül jónak találtam volna ezt a pozíciót, s a végén ha van erom kilövök. Ez volt a tervem.
Ehelyett folyton kicsúsztak, elestek, elakadtak elottem, így Ferenc Józsival tekertem, utazva rajta 1-2 kört. Ezután vérszemet kapott, s kiállt a vezetésbol. Erre átvettem én az irányítást. Mentem neki 1,5 kört, majd félreálltam, hogy mehet most o, mert jó tempóban távolodtunk a többiektol.

Erre o belassított, majd belószolt, majd lassított, majd belószolt, szóval mindig felértem, nem voltak veszélyesek a támadások. Aztán beszorult a lánca a bringán, gondoltam akkor most nem várom meg, s kikerültem, ahogy tudtam.
Innen még 35 perc lett volna a versenybol (39 lett). Szóval egyedül maradtam, s csak a pozíciómat kellett védeni, így csak az átlagsebesség volt a fontos, semmi más. Kiugrás, lósz nem fért bele. A pulzusom jól indult, de 30 perc után szépen 10-el le is csökkent az átlagom 170-re (179-rol),

Az utolsó 6 körben ugyan azt az idot mentem 3:59-et. Amúgy megtudtam egy jó hírt is, a december 16-i Magyar Bajnokság a 2007-es Bajnokság lesz, nem a rosszul meghirdetett 2006-os.

További info: www.zerge.info , www.velo.hu , vagy bikemag.hu


Üdv

Zerge
HU | RO