Új Bryton komputerek a BikeFunnál!

2017.09.06.
A gyártó ősszel új modellt dobott piacra, a teljesen új Bryton Rider 10-est. Összesen 4 féle változatban kapható: fekete vagy fehér színben/ pedálfordulat szenzorral szettben, vagy anélkül. A komputer elsődleges célja leváltani a kormányon éktelenkedő óriási okos telefonokat, amihez úgy tűnik, minden adott. Bluetooth-on keresztül párosítható pulzusmérő szenzorral, így ha már valaki rendelkezik ilyennel, gond nélkül használhatja új komputerével. Természetesen sebesség és pedálfordulat szenzorokkal is párosítható, amennyiben azok Bluetooth szabványt használnak.
 
170906 rider 10 1
 
170906 rider 10 2
 
 
Okos telefonnal párosítva SMS, hívás és G-mail értesítések jeleníthetőek meg a kijelzőn, így akkor sem maradunk le semmiről, ha a telefon a kormányról átkerül a hátsó zsebbe vagy táskába és nem halljuk az értesítést. A hívás fogadásához vagy az üzenet elolvasásához még azért elő kell venni a telefont.
 
 170906 rider 10 3
 
A 2”-os kijelző telefon segítségével személyre szabható, akár 5 adatlapot is beállíthatunk, laponként 3 vagy 4 adattal. A telefonon további beállítások is pillanatok alatt elvégezhetőek. Megjeleníthető adatok: sebesség, idő, távolság, pedálfordulat, pulzus, hőmérséklet, magasság, emelkedés, lejtő % és értelem szerűen ezeknek átlagai, maximumai. A komputer képes 1. & 2. kerékpár szenzorait kezelni, maximális üzemideje ideális körülmények között ~ 16 óra.Új szenzorok: pedálfordulat, sebesség és pulzus. Mindegyik ANT+ és Bluetooth kompatibilis, így a legtöbb komputerrel gond nélkül használhatóak. Sebesség és pedálfordulat szenzorok giroszkópos érzékelővel felszereltek, így nem kell mágnessel és a megfelelő kapcsolat kialakításával bajlódni. A tartozék gumikkal gyorsan és egyszerűen felszerelhetőek hajtókarra és kerékagyra, így az új szenzorok nem csak praktikusak, de esztétikusak is.
 
170906 rider 10 4
 
Bryton Smart Set
SPD + CAD sensor
Terméklap
 
A kütyükön felül vásárolható a komputerekhez passzoló Bryton kis sapi is, melynek a felső része a kerékpáros nadrág anyagához hasonló és körbe végig gumírozott, így hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít. A napellenző szivacsból készül, így mosható és a műanyaggal vagy kartonnal ellentétben nem törik.
 
170906 rider 10 5
 
Minden felsorolt terméket megtaláltok partnereinknél:
 
HU | RO