Új Merida Team fejvédők

2017.05.25.
Írta: Márkus János. A Bikemag cikke.
 
Merida Team Race országúti fejvédő
 
A Merida bukósisakok immár másfél évtizede nyújtanak kiváló kényelmet és biztonságot, elismerésre méltó technikai színvonallal párosítva. Az idei újdonságot jelentő Team Race országúti fejvédő kialakítása a legmodernebb aerodinamikai elveket követi, kevesebb, de kellő méretű szellőzőnyílással rendelkezik, fejlett belső légáramoltatással kiegészítve.
 
 
Az új sisakmodell megalkotását a tajvani kerékpáripari óriás WorldTour szereplése ihlette: a profi versenysport legmagasabb színvonalán, immár Vincenzo Nibali-val a “fedélzeten” a Merida a kiegészítők terén sem elégedhet meg a szokványos kínálattal. A Team Race egyértelműen a korszerű, élvonalbeli Merida kerékpárokhoz méltó technológiát és kialakítást kínál és nem más, mint José Hermida is aktívan részt a fejvédő fejlesztésében.

A teljes cikket itt olvashatod.
 
 
Merida Team MTB fejvédő
 
A Merida fejvédők a világmárka hírnevéhez, illetve az MTB élsportban sikert sikerre halmozó Multivan Merida Biking Team érdemeihez méltó technológiát vonultat fel. A Team MTB elnevezésű fejvédő egyértelműen a prémium kategóriába sorolható, így nem csak Merida kerékpár-tulajdonosok számára lehet vonzó, hanem bárkinek, aki olyan sisakot keres, amely Gunn-Rita Dahle vagy José Hermida számára is megfelel, ráadásul utóbbi aktívan részt a fejvédő fejlesztésében.
 
 
A Merida fejvédők mind a nemzetközi, mind a hazai piacon több éve bizonyított, közkedvelt darabok. Bár eddig döntően a kimagasló ár/érték arány, illetve a márkahűség miatt választották a kerékpárosok, az új MTB felhasználásra szánt Team modellel a kép némileg változhat. Immár egy valódi prémium kategóriás sisakmodellt kapunk, fejlett technológiai megoldásokkal felvértezve. Példaként említhetnénk a dupla In-mold szerkezetet vagy a Micro Dial Fit System rögzítést.
 
A teljes cikket itt olvashatod.
HU | RO