Úton-útfélen a Thule segítségével

2014.06.26.
A Thule a kerékpárszállítók mellett a biciklis kiegészítők terén is kimagasló eredményeket produkál. A kiegészítők között találhatsz táskákat, telefontartókat, kamera- és lámpakonzolokat, valamint csomagtartókat egyaránt. 
 
140626 thule pnp 1
 
Hosszabb és rövidebb túrák során is rendkívül hasznosak a Pack’n’Pedal széria kormányra, nyeregre vagy csomagtartóra szerelhető táskái. A Thule számos olyan extrát épít a modellekbe, amik a lehető legkényelmesebbé és legegyszerűbbé teszik a használatot. Egyik ilyen különlegesség a Thule által szabadalmaztatott mágneses rögzítő rendszer, ami megóv attól, hogy a táska a rázkódástól megsérüljön, vagy bármely alkatrésze a küllők közé kerüljön.
 
140626 thule pnp 2
 
A 2014-es Thule modellek nagy újdonsága, hogy csupán egy mozdulattal rögzítheted vagy eltávolíthatod a táskát a Thule speciális technológiájának köszönhetően.
A táskák rögzítéséhez a Thule kifejlesztett egy saját csomagtartót is. A díjnyertes modell az összteleszkópos kiviteltől a trekking típusig minden megoldással kompatibilis.
 
 
100016 Tour
Thule P'n'P Tour csomagtartó
Terméklap
 
 
140626 thule pnp 3
 
Csomagtartóra és nyeregre szerelhető táskák:
 
 
táska pannier nagy
Pannier kicsi és nagy
Terméklap / terméklap
 
 
 
táska commuter
 
Commuter
Terméklap
 
 
 
táska tote urban  100003 2
 
 
 
táska trunk
 
 
 
 
 
100013 Nyeregtáska
Nyeregtáska
Terméklap
 
 
A csomagtartó és a nyereg mellett a kormányra is számos kiegészítő illeszthető. A Thule speciális kormányadapterével lehetőség nyílik egyszerre több kiegészítő rögzítésére is, legyen az táska, telefontartó, térképtartó, lámpa- vagy kamerakonzol. Az eszközök rendkívül egyszerűen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így magad kombinálhatod, hogy mik legyenek fenn egyszerre.
 
 
100037 Kormányadapter
Kormány adapter
Terméklap
 
 
Thule kormányadapterre szerelhető kiegészítők:
 
 
táska basic
 
 
 
100012 Kormánytáska
Kormánytáska
Terméklap
 
 
 
100004 tárca
 
 
 
100014 ipadtartó
iPad és térképtartó
Terméklap
 
 
 
Smartphone
Mobiltelefon tartó
Terméklap
 
 
 
actioncam
Kamera konzol
Terméklap
 
 
 
Lámpatartó
Lámpa konzol
Terméklap

 

HU | RO