GravelJam by Bikepacking Hungary

A GravelJam egy hazánkban még ismeretlen versenyformátum: egy bulis jó hangulatú tekerés, mért STRAVA szegmensekkel.

210920 graveljam 2

Mit tartalmaz a GravelJam jegyára?

  • Egy itthon egyedülálló verseny formátumot
  • Egy parádés útvonalat a Pilisben és a Budai-hegyekben
  • Egy frissítő és bulipontot az útvonal egy pontján
  • Rajtcsomagot és befutóajándékot

És minden mást, amit egy látogató bérlet is: vagyis a részvételt a fesztivál további bringás és zenei programjain és a 2 éjszakára szóló táborjegyet vizesblokkal.

Hogy néz ki a verseny?

A Budai hegység legmenőbb gravel útjain jelöljük ki a Bikejam fesztivál kaviccsal szórt bringa eseményét: 70-80 km közötti táv, benne 1600 m szintemelkedés. A túra nem vezetett: az egyéni rajt után, a kijelölt útvonalat  mindenki önállóan teljesíti délelőtt 10 és délután 4 óra között.

Ráadásul: ez lesz az ország első “szuperspeciál” szakaszokra osztott gravel bringaversenye. 

Hogy mit jelent ez?

Csak bizonyos szakaszokon mérjük az időt. Az útvonal többi részét, mindegy hogy mennyi idő alatt teljesítheted, a lényeg hogy érj vissza 16.00-ig a rajt helyszínére.

Az időmérés tehát két kijelölt STRAVA szegmensen történik, a sorrend pedig a két mért szegmens időeredménye alapján fog kialakulni.

TEHÁT: megadjuk a mért szakaszokat, ha versenyezni szeretnél akkor ott megnyomod, és a végén összehasonlítjuk a többiek idejével, megkapva így a GravelJam győztesét. (Természetesen KOM-al nem lehet nyerni, csak az indulókat és az aznapi szegmens időket nézzük.) A versenyben való részvétel előfeltétele Strava fiók megléte.

Az útvonal ugyan nem lesz kitáblázva, de a mért szakaszok elején szervezőkkel várunk majd titeket és röviden eligazítunk. Az utolsó mért szakasz pedig előtt egy frissítő ponttal várunk mindenkit, ahol feltölthetitek magatokat az utolsó erőpróbára.

210920 graveljam 1

Az útvonal: https://ridewithgps.com/routes/37040026

Ha részt szeretnél venni ezen a programon, akkor a vásárláskor válaszd a GravelJam fesztiválbérlettel jegyet!

Gyertek Jammelni, mert a budais kalandozás után fantasztikus koncert élmény és igazi táborhangulat vár majd Titeket! Igazi szezonzáró bringás élmény Szeptemberben!