Mission Road - Comfort, endurance and versatility

A népszerű Mission CX vázat alapul véve készítettük el annak aszfaltra optimalizált változatát - ez a Mission Road. A modern vázszerkezet, sportos geometriával, ballonos gumibefogadó képességgel, komoly sárférőhellyel, és a legfrissebb szabványok zökkenőmentes integrációjával a Mission Road országút-központúbb specifikációval érkezik, amely sokkal kényelmesebbé teszik a nyeregben töltött időt. A szélesebb gumik nagyobb kényelmet biztosítanak, még a rosszabb minőségű vidéki utakon is, a magasabb homlokfelület (a hozzáadott távtartókkal) nyugodtabb vezetési élményt.
 
191114 Mission R 02
 
Rendeltetésszerű használat
 
Az új Mission Road a szenvedélyes kerékpárosoknak szól, olyan versenyzőknek, akik tekerni akarnak függetlenül az időjárástól, az évszakoktól, vagy az útviszonyoktól. Kiváló minőségű sportos edzőgép, ugyanakkor gyors és megbízható, sokoldalú kerékpár.
 
 
 
191114 Mission R 03
A Mission Road elérhető aluminium és karbonvázzal is
 
A csúcsminőségű változatok karbonból készülnek, hogy optimális merevséget biztosítsanak, miközben a súlyt a lehető legalacsonyabban tartják. A kedvezőbb árú modellek továbbra is a már jól bevált, és könnyen kezelhető aluminium anyagokra támaszkodnak.
 
 
191114 Mission R 04
 Dupla hajtómű
 
Mivel a Mission Road országút-fókuszú kerékpár, dupla lánctányéros hajtóművel szereljük, széles skálájú, jól elosztott áttételekkel a fogaskerékcsoporton.
 
 
191114 Mission R 05
Gumiférőhely, és eltávolítható fékhíd
 
A Mission Road 42 mm-es abroncsmagasságot kínál (vagy 35 mm-est sárvédővel). A karbon modellek eltávolítható fékhíddal rendelkeznek, amely egyébként extra rögzítőpontot kínál a sárvédő rögzítéséhez, de eltávolítható a tisztább megjelenés érdekében.
 
 
191114 Mission R 06
 Extra kényelem
 
A széles abroncsok, és a megemelt kormánypozíció nagyobb kényelmet biztosítanak a rosszabb minőségú utakon, illetve egyenesebb testtartást a hozzáadott távtartók révén.
 
 
191114 Mission R 07
 Tárcsafékek
 
Minden Mission Road modellünk Flat Mount rögzítésű tárcsafékkel készól, amely nagyobb fékerőt biztosít az időjárástól és a saras körülményektől függetlenül.
 
 
191114 Mission R 08
 Karbon villa
 
A Mission Road kerékpárok "Tapered" villanyakkal, karbonból készülnek, 12 mm-es átütőtengellyel. Ezek a villák további kényelmet nyújtanak, miközben javítják az első kerék torziós- és függőleges merevséget is, biztosítva a pontosabb kormányzást élesebb kanyarokban is.
 
 
191114 Mission R 09
 Rugalmasság
 
Minden Mission Road modellünkre fel lehet szerelni sárvédőt is, ami sokoldalúbbá teszi különösen edző- vagy ingázó kerékpárként. A leszerelhető fékhídra (csak a karbonvázas modelleken) szerelhető a sárvédő, vagy eltávolítva sokkal nagyobb sárférőhelyet kapunk.
 
 
191114 Mission R 10
 Átütőtengely
 
Az első- és hátsó kerekek 12 mm-es átütőtengellyel rögzülnek, ami növeli a váz merevségét, és a fékezés hatékonyságát. Emellett a kerekek ki- és visszaszerelésekor nincs szükség a fékek újbóli beállítására, ez a rögzítési mód nagyon pontos kerékillesztést tesz lehetővé.
 
 
191114 Mission R 11
Merida S-Flex nyeregszár
 
A teljesen karbon nyeregszár 27,2 mm átmérővel, 15 mm offsettel, 350 mm hosszal rendelkezik. A saját fejlesztésű nyeregszár extra rugalmassága révén plusz kényelmet biztosít a kíváló rezgéselnyelő képessége révén.
 
191114 Mission R 12
 
A Mission Road és Mission CX modellek összehasonlítása
 
Ha elkötelezett és ambíciózus kerékpárversenyző, vagy akár csak egy lelkes bringás vagy, aki szeret bringázni bármilyen időjárási körülmények között, akkor a Mission CX a legjobb választás számodra. A Mission CX egy színtiszta Cyclocross versenykerékpár, jellegzetes formatervvel és sportos geometriával, UCI tanúsítvánnyal a professzionális versenysportban való részvétel érdekében. A Mission CX számos okos részlettel rendelkezik, amelyek leginkább a Cyclocross versenypályára koncentrálnak. Ez adta az ötletet, hogy a Mission CX-et kissé eltávolítva a versenypályáktól alkossuk újra - ebből született a Mission Road. Az új kerékpár a Mission CX, a Silex és a Scultura metszéspontjában található, egyesíti a három modell különféle jellemzőit. A Mission CX-hez képest inkább aszfaltra termett. A nagy abroncsférőhelynek köszönhetően használhatóak a ballonosabb (700x32C) aszfaltgumik, amelyek nagymértékben javítják az utazás komfortját a Scultura-hoz képest. Mivel kifejezetten aszfaltra való gumikkal készül, inkább országúti, mint a Silex vagy a Mission CX. Ezen felül a Mission Road több fejcső-távtartóval készül, mint a Mission CX (25 mm helyett 45 mm), ezáltal egyenesebb üléspozíciót kínál, vagyis nagyobb kényelmet.
A Mission CX vázát használjuk a Mission Road számára, mert fantasztikus és megbízható platformot kínál sokféle felhasználáshoz. A nagyobb tengelytáv, és laposabb fejcsősszög miatt a Scultura-hoz képest a kerékpáros nagyon stabilan és biztonságosan érzi majd magát a nyergében.
Tehát a Mission Road nem egy Gravel kerékpár, nem is kifejezetten országúti, vagy Cyclocross kerékpár. Egyszerűen egy korlátok nélküli mindennapos sportra, ingázásra termett eszköz. A Mission Road-dal felfedezheted a környéket anélkül, hogy meg kellene fordulnod, ha földes útba ütközöl. Ez a megfelelő választás azoknak, akik szabadidejükben kerékpároznak, és tennék ezt mindenféle időjárási körülmények között is.
 
191114 Mission R 13
 
191114 Mission R 14
 
191114 Mission R 15
 
191114 Mission R 16
 
191114 Mission R 17