Northwave Hammer Plus cipő

XC-re tervezett illeszkedés, innovatív, a szükséges helyeken rugalmas talp, maximális kényelmet és stabilitást biztosító, nagyméretű gumibetétekkel. A Northwave off-road know-how-jának legjavát nyújtja: a Hammer Plus-nak a sokoldalúság az erőssége, tökéletes társ lehet mindenkinek, akinek a kerékpározáskor a kikapcsolódás és a kaland az elsődleges szempont.
 
240808 NW Hammer P 1
 
Rugalmasság, a környezethez való alkalmazkodás képessége, a változások érzékelése és azok lekövetése: ez teszi a Gravel világot és filozófiát olyan érdekessé, legyen szó akár egy délutáni kalandról, vagy egy hosszabb kerékpártúráról. A Gravel forradalom jelentős hatással volt a kerékpáros termékek világára, ahol a merevség - amelyet a maximális teljesítményre való törekvés inspirált - már nem az egyetlen dogma, hanem a rugalmasság válik egyre fontosabb értékké a különböző igényű kerékpárosok számára.
A rugalmasság a központi eleme a Northwave új, 2024-es cipőjének, a Hammer Plusnak is, melynek tervezésekor az olasz gyártó a kiterjedt Cross Country-s tapasztalatait használta fel, hogy a Gravel rajongók számára is tökéletes cipőt alkosson.
A fő érdem az innovatív Jaws Evo talpkialakításé, amely – egy kerékpáros cipőhöz képest – kimagaslóan jó járási kényelmet és hatékonyságot biztosít. Mindezt úgy, hogy közben nem kell feláldoznia a láb alátámasztását, védelmét, ezáltal garantált marad a hatékony erőátvitel a pedálokra. Így teljes mértékben kiélvezheted a kerékpáron töltött összes pillanatot.
 
240808 NW Hammer P 2
 
JAWS EVO, EGY ÚJ KONCEPCIÓJÚ TALKIALAKÍTÁS
Az új Jaws Evo talpkialakítás legfőbb előnye, hogy a cipőben a pedálozás hatékonysága és a járás kényelme egyformán jól funkcionál, ami kulcsfontosságú a bikepackerek és a rázósabb ösvényeket is kedvelő bringások számára.
A Hammer Plus továbbfejlesztett "toe box" (talppárna előtti rész, a lábujjak alatti szekció) hajlító és boltozattartó rendszerrel készül, amelyet úgy terveztek, hogy alkalmazkodjon a lábfejhez és optimalizálja a pedálozási mozgást: ehhez a kialakításhoz a Northwave mountain bike és a cross country világában szerzett több évtizedes tapasztalatait használták fel.
A talppárna előtti rész olyan rugalmas zónával rendelkezik, amely egy ilyen típusú technikai cipőhöz képest példátlanul jó járási kényelmet biztosít, míg a nagyméretű gumibetétek remek tapadást garantálnak minden terepen. A stoplirögzítő terület hosszának megnövelésével az új modell bőséges helyet és maximális beállítási lehetőséget kínál minden felhasználónak, így könnyű megtalálni a stopli optimális rögzítési pontját.
A Jaws Evo tehát egy sokoldalú talp, páratlan rugalmassággal. Egy talp, amely az úton és az ösvényeken is feltűnést kelt, ahogy a cipő felsőrészéhez illő színekben pompázik.
 
240808 NW Hammer P 3
 
SLW3: A NORTHWAVE SZABADLAMZTATOTT ZÁRÓRENDSZERE
A Hammer Plus cipő egyesíti a Jaws Evo talp innovációját az X-Dial SLW3 rendszer pontosságával és megbízhatóságával, amely lehetővé teszi a mikrometrikus és ultragyors zárást. A mechanizmus kompakt, könnyű, egyszerűen cserélhető és rendkívül felhasználóbarát: forgasd el a tárcsás zárószerkezetet a cipő gyors és pontos meghúzásához, a felső kar lenyomásával percíziós beállításokat (oldást) végezhetsz, akár pedálozás közben is. A cipő teljes kinyitásához egyszerűen emeld fel a kart, és oldd ki a mechanizmust. 
A Hammer Plus cipőben az SLW3 rendszer egy alsó tépőzáras pánttal egészül ki, a még pontosabb és testre szabhatóbb illeszkedés érdekében.
 
VÉDELEM ÉS LÉGÁTERESZTŐ KÉPESSÉG
A Hammer Plus perforált, unibody szerkezetű felsőrésze könnyű, légáteresztő és varrásmentes, hogy elkerülje a zavaró nyomáspontokat. A lábujjrészen és a felsőrész alján található hőillesztett TPU erősítések minden oldalon védelmet garantálnak az ütések, karcolások és a sok apró, váratlan becsapódás ellen, amelyek egy Gravel túra során előfordulhatnak.
 
240808 NW Hammer P 4
 
WIDE FIT (SZÉLES SZABÁSÚ) OPCIÓ ELÉRHETŐ
A Hammer Plus négy színben - fehér, fekete, ezüstszürke és zöld -, valamint Wide Fit változatban (fekete színben) is kapható, amelyet szélesebb talphoz való illeszkedéshez fejlesztettek ki. A Hammer Plus WMN változat hölgyek számára készül, fekete színben, színváltós díszítéssel.
 
A Hammer Plus mellett bemutatott új Hammer modell a "nagy testvérétől" csak záródásban különbözik, azaz SLW3 rotor helyett három tépőzáras pánttal rendelkezik..
 
HammerPlus 80242027-47
Northwave Hammer Plus
Terméklap