Hogyan szállíts ebike-ot?

Áprilsban jelent meg a THULE legújabb, teljesen nulláról tervezett, kifejezetten elektromos kerékpárok szállítására épített kerékpárszállítója. 1 kis időre kölcsönvettük és kipróbáltuk az összes újítást.

 


Thule Epos
- a legsokoldalúbb kerékpártartó, amely minden típusú kerékpár szállítására alkalmas.
A Thule Epos egy új, teljesen összecsukható és dönthető, innovatív teleszkópos kerékpárrögzítő rendszerrel ellátott, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, amely bármilyen típusú és méretű kerékpár szállítására alkalmas - legyen szó e-bikeról, mountain bike-ról vagy gravel bike-ról.

 

Gyorsabb és sokoldalúbb
A kerékpárosok szerte a világon szabadnak akarják érezni magukat, felfedezni az ismeretlent, vagy érezni az adrenalinlöketet a lejtőn. Ehhez a leg hajmeresztőbb célállomásokra kell szállítaniuk kerékpárjaikat. Ezért feltettük magunknak a kérdést - mit tehetünk, hogy segítsük őket ennek megtapasztalásában? Nos, a válasz a Thule Epos.

 

Bármilyen vázkialakításhoz és kerékpárgeometriához illeszkedik
A Thule Epos minden típusú kerékpárhoz, beleértve az e-kbringákat is, vázmérettől és geometriától függetlenül illik. Az innovatív teleszkópos kerékpárkar páratlan rugalmasságot biztosít a kerékpárvázra vagy a hátsó kerékre történő rögzítéskor, a csuklós fej pedig mindenféle vázkialakításhoz és geometriához illeszkedik.

 

Mitől olyan különleges a Thule Epos?
Több mint fél évszázadnyi tapasztalat után tudjuk, mit akarnak a kerékpárosok. És a Thule Epos mögött álló ötlet egyszerű: kevesebb gond, több kerékpározás. Itt jönnek a képbe a teleszkópos karok. Ezek látszólag végtelen számú rögzítési lehetőséget kínálnak minden típusú kerékpár rögzítéséhez. A csuklós, független és teleszkópos rögzítőkar lehetővé teszi a kerékpár elérését és megfogását számos különböző ponton, mind a vázon, mind a hátsó keréken.

Thule High Grade kerékpárzár.
Az ABUS-szal együttműködve fejlesztettünk ki egy kiváló minőségű zárat a nagyobb biztonság és a lopás elleni védelem érdekében. Kompatibilis mind a két-, illetve a három bringa szállítására alkalmas tartóval (a tartozék külön megvásárolható).

 

 

 

 

230713 EPOS 1

230713 EPOS 2

230713 EPOS 4

230713 EPOS 6

230713 EPOS 7

230713 EPOS 5

A Thule gyári kisfilmje az EPOS bringaszállítóról: