Northwave Veloce Extreme

A gyorsaságod az elszántságodból ered. Az önmagad túlszárnyalásának vágya hajt, ez az a fizikai és mentális erőkifejtés, amelyet minden pedállöketben megteszel. A Veloce Extreme olyanok számára készült, akik extrém módon feszegetik a határaikat. Lehetővé teszi számukra a legkeményebb kihívások teljesítését, és segíti őket, hogy minden egyes tekerésnél a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtsák.
 
Veloce-Extreme-side-view.jpg
 

 
A Northwave új csúcstechnológiájú országúti cipőjét Filippo Ganna közreműködésével fejlesztették ki, teljes egészében Olaszországban tervezték és itt is készül. A forradalmian új Powershape HT talprésszel tűnik ki versenytársai közül, mely 4%-kal több erőátvitelt biztosít az előző generációs talprendszerekhez képest.
 
231107 NW Veloce 5
 
231107 NW Veloce 1 
 
Innováció, tapasztalat, anyaghasználat és tervezői tudás - ezek azok az alapvető elemek, amik egy új cipőt valóban kiemelkedővé tesznek. De amikor a világ egyik legjobb sportolójával lehet együttműködni, akkor a lehetőségek tárháza még szélesebbre tárul. Nagyobb teret kap a megérzés, hogy hol található az a rejtett előny, ami újraírhatja a játékszabályokat. Az olimpiai arany vagy a világbajnoki cím megszerzésekor ez az innovációs extra az, ami dönthet a győzelem és a vereség között.
 
231107 NW Veloce 2
 
A Northwave Veloce Extreme győzelemre született. Ez az új modell, az ösztönös innováció gyümölcse, mely az egyórás kerékpározás világrekordját tartó, olimpiai bajnok Ganna tudását felhasználva született, hatékonyságát pedig tudományos mérésekkel igazolták. Olyan teljesítménycipő, amely rendkívül kifinomult megjelenéssel párosul, de legfőképpen egy igazi úttörő modell. Nem csupán egy újabb lépés előre, hanem egy teljesen új vízió megvalósulása, amit az újítás iránti a kielégíthetetlen vágy inspirált és harminc évnyi magas szintű szakmai tapasztalat segítségével öltött testet.
 
231107 NW Veloce 3
 
A Veloce Extreme-t úgy tervezték, hogy minden wattnyi erőt továbbítson a pedálra és a teljesítményedet új szintre emelje. Kivételes technológiai újítások egyesülnek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőled és szinte rakétasebességgel száguldhass végig az utadon.
 
Készen állsz kihívni önmagad?
 
További részletek hamarosan a honlapunkon!
 
231107 NW Veloce 4