Új Bryton radar és komputer

A leghasznosabb társ a bringázáshoz
 
A Bryton GARDIA R300L radarral magabiztosan kerékpározhat. Ez a kétfunkciós radar és hátsó lámpa kettős védelmet nyújt a túrákon. Amikor járművek közelednek hátulról, a kompatibilis kerékpáros komputereken és a GARDIA alkalmazáson megjelenő értesítések mellett a Bryton GARDIA R300L automatikusan fénymódot vált, hogy a szembejövő járműveket is figyelmeztesse. Akár 190 méter távolságból is érzékeli a hátulról közeledő járműveket, vizuális és hangjelzéssel is figyelmeztet a közeledő járművekre. A relatív sebesség alapján automatikusan hozzárendel egy veszélyességi szintet, és megfelelő fénymódra vált, hogy figyelmeztesse a hátulról érkező járműveket.
 
 
Ha kompatibilis Bryton kerékpáros komputerhez csatlakozik, a komputer beépített fényérzékelőjét használja a fénymód beállításához az aktuális fényviszonyok alapján. Ha elegendő fényt észlel, a hátsó lámpa nappali villogásra vált, hogy kímélje az akkumulátort, vagy ha sötétebb körülmények között teker, a hátsó lámpa automatikusan éjszakai villogásra vált. A beépített G-érzékelőt használva érzékeli a fékezést, és féklámpával értesíti a mögötted haladó járműveket. ANT+ kompatibilis lámpákkal és komputerekkel hálózatot alkotni, így ezek közvetlenül a komputerről vezérelhetők. Többféle világítási móddal van felszerelve, így mindig látható leszel.
Eleged van abból, hogy az akkumulátor százalékos értéke alapján számolja át, hány óra van még hátra a lámpáiból? Egy kompatibilis Bryton komputerrel vagy a GARDIA alkalmazással a GARDIA R300L-hez párosítás után a hátralévő akkumulátor-idő egyértelműen megjelenik közvetlenül a képernyőn. A nappali villogó üzemmódban 17 órás, folyamatos üzemmódban pedig akár 12 órás akku-üzemidővel számolhatsz. Az akkumulátor élettartamának további meghosszabbítása érdekében, ha az akkumulátor lemerül, a fény automatikusan halványul. Tölteni kényelmesen USB Type-C csatlakozón keresztül tudod. 
 
 
Az innovatív all-in-one rögzítési rendszerrel a Bryton GARDIA R300L megkímél a bonyolult lámpaszerelés gondjaitól. Egyszerűen rögzítd a GARDIA R300L radart a kívánt pozícióban, és máris indulhatsz! A mellékelt tartó 27,2 mm-es, 30,9 mm-es, 31,6 mm-es D, és aero keresztmetszetű nyeregcsőhöz illeszkedik.
Töltsd le a Bryton GARDIA alkalmazást, hogy a GARDIA R300L radar és hátsó lámpa teljes potenciálját kiaknázhasd. Ez a hivatalos társalkalmazás lehetővé teszi, hogy ne csak a közeledő járművek helyzetét láthasd, hanem hangjelzéseket adjon ki és rezegjen, ha járművek közelednek. A GARDIA R300L hátsó lámpáját közvetlenül az alkalmazásból is vezérelheted, hogy könnyedén módosíthasd a beállításait, valamint megkaphasd a legújabb firmware-frissítéseket.
 
Tulajdonságok:
Méretek: 40 x 97 x 20.9 mm
Tömege: 66 g
Vízállóság: IPX7
Raadar látószöge: 220°
LED vissszajelző: ANT+ & Bluetooth link / Power
Üzemmódok:
 • High Solid 8 óra  20 lumen
 • Low Solid 12 óra  5 lumen
 • Day Flash 17 óra  73 lumen
 • Night Flash 17 óra  12 lumen
 • Group Ride 11 óra  12 lumen
 • Light Off 24 óra  -

 

 

Merj bátor lenni a Rider 750 SE-vel!

230323 750 1

Ébreszd fel a benned rejlő kalandort a Rider 750 SE-vel. Tele van fejlett navigációs és edzésfunkciókkal, mint például a Climb Challenge és az intelligens edző, hogy a kerékpározás élményét a határokig fokozza! Akár új útvonalakat térképeznél fel a Felfedezés és navigáció segítségével, akár új kalandba vágsz bele, vagy az útvonal követése közben kihagysz egy kanyart, a Rider 750 SE a tökéletes társ a kerékpározás során. Ha beltéri tréneren edzel, a 750 SE a legjobb edzőtársad, aki az intelligens trénert vezérli az edzési cél elérése érdekében.

A Rider 750 SE készüléken belüli újratervezéssel rendelkezik a mentett útvonalakhoz. Az előre telepített térképekkel együtt segít visszatérni az útvonalra, ha internetkapcsolat nélkül rossz irányba kanyarodsz. A figyelemre méltó, 40 órás akkumulátorral épített Rider 750 SE feltöltve elegendő energiával rendelkezik és még tartalékot is kapsz! Koncentrálj az edzésre, a többiről pedig gondoskodjanak a Rider 750 SE egyéni figyelmeztetései! Számos figyelmeztetést konfigurálhatsz különböző feltételek, például az edzés ideje, időtartama, távolsága vagy az elégetett kalóriák alapján. A továbbfejlesztett gyorsállapot menü áttekintést nyújt az utadról, beleértve az érzékelők állapotát, a legújabb értesítéseket, mindezt egyetlen érintéssel! 
Internetkapcsolat segítségével a hang alapú keresésre van lehetőség a Rider 750 SE-n, így nincs szükség a képernyőn lévő billentyűzet használatára. A több mint 100 nyelven elérhető hangalapú keresési funkció gyorsabb, intuitívabb és kényelmesebb módot kínál a címek vagy POI-k keresésére.
A beépített környezeti fényérzékelő segítségével képes automatikusan beállítani a háttérvilágítást a körülötte lévő fényviszonyok alapján. Ha zárt térben tekersz, alagúton haladsz át, vagy fák alatt bringázol, a háttérvilágítás automatikusan világosabbá válik, biztosítva az optimális képernyőbeállításokat.
Bármelyik útvonalat az alkalmazásból a Rider 750 SE készülékére töltheted, és megfordíthatod az útvonalat. Megcseréli a kezdő- és végpontot és az egyéb útmutatásokat.
Oszd meg valós idejű tartózkodási helyedet barátaiddal és családtagjaiddal az új Bryton Live Track funkció segítségével. Egyszerűen hozz létre egy megosztási linket közvetlenül a telefonjáról, és egy gombnyomással oszd meg bármelyik üzenetküldő alkalmazásban. A Live Track link segítségével bárki követheti az utadat az internetről, és nemcsak a valós idejű helyzetét, hanem az aktuális sebességet, a menetidőt, az útidőt, a távolságot és az utolsó frissített időpontot is. A Bryton Active alkalmazás segítségével válaszd ki a pályát, hívd meg barátaidat egy csoportba, és nézd meg a csoporttagok élő frissítéseit az útvonaladon közvetlenül a készülékedről. Tartsa a kapcsolatot, szurkoljon barátainak, vagy küldjön állapotfrissítéseket másoknak a hangbevitel segítségével, hogy személyre szabható üzeneteket hozzon létre közvetlenül a Rider 750 SE-ről.
Mássz új magasságokba a Climb Challenge funkcióval. Egy emelkedőhöz közeledve a Rider 750 SE átvált a Climb Section oldalra, amely áttekintést nyújt az útvonal emelkedő szakaszairól. A Climb Challenge képernyő egy grafikus összefoglalót is tartalmaz több emelkedővel, élénk színű emelkedő szegmensekkel, távolsággal, magassággal és emelkedéssel, valamint kezdő- és végpontokkal, így könnyen elérhetővé válik és egy pillantással áttekinthetővé válnak a menetinformációk.
Tapasztald meg a végtelen lehetőségeket az otthon kényelméből a Virtuális pályaszimulációval. Az ANT+ FE-C kompatibilitást kihasználva a Rider 750 SE zökkenőmentesen együttműködik a legtöbb intelligens edzővel, szimulálva az útvonal emelkedőinek változásait. A Bryton Active alkalmazásból történő útvonalak letöltésekor a "Virtual Ride" opció elérhető. Ezek a virtuális tekeréshez átalakított útvonalak jobban szimulálják a lejtmenetváltozásokat, így a terepen tapasztalt élmény valóságosabbá válik.

A Rider 750 SE támogatja az elektronikus sebességváltó rendszereket, beleértve a Shimano Di2, a SRAM eTap és a Campagnolo EPS rendszerét. Az olyan információk, mint a sebességfokozat és a sebességfokozat-kombináció, sőt az ESS akkumulátorának élettartama is megjelenik a kijelzőn, így nem kell lenézned a hajtóműre. A Rider 750 SE az egyszerű párosítás után támogatja az ANT+ radart. Ha hátulról közeledő veszélyt észlel, színes csíkkal jelölt járművek megjelennek a képernyőn, értesítve az aktuális veszélyszintről és a jármű relatív távolságáról. Ezenkívül különböző hangjelzésekkel is figyelmeztet, miközben a veszélyszint változik. A Rider 750 SE tartalmazza a Shimano Steps és az ANT+ LEV e-kerékpár támogatást, hogy megjelenítse a különböző fontos adatokat, beleértve a segédmódot, az üzemmódot, az akkumulátort, a hatótávolságot és a hátsó sebességfokozat pozícióját.

Élvezze a zökkenőmentes szinkronizálást a Bryton Active alkalmazással. Az edzésadatok automatikusan szinkronizálhatók WLAN-on keresztül közvetlenül a Rider 750 SE-ről vagy Bluetooth-on keresztül a készülékről a Bryton Active alkalmazásba, ahol a fejlődés és a grafikus elemzés megtekinthető, és a túrák megoszthatók a közösségi médiában. Emellett a Bryton Active App segítségével szinkronizálhatók és tervezhetők az edzések, letölthetőek a tervezett túrák és még sok más. Szintén az egyszerű beállítás után a STRAVA, a TrainingPeaks, a Selfloops és a Relive Auto Sync a Bryton Active fiókból megkönnyíti a tevékenységek megosztását és a milliókkal való összehasonlítást.

Tulajdonságok:
Méretek: 90 x 50.9 x 19.4 mm
Kijelző: 240 x 400 px
Akku: max 40 óra
Műholdak: GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS
Vízállóság: IPX7
Magasságmérő: Barometrikus
Üzemi hőmérséklet: -10 - +50°C
Töltés: USB-C
Csatlakozás: WLAN, Bluetooth
ANT+ szenzorok: HR, Cadence, Speed, Power, Radar, Light
E-Bike támogatás: igen
Elektromos váltók: Shimano Di2, SRAM, eTap, CAMPAGNOLO EPS
Smart Trainer: Shimano Steps / ANT+ LEV
Autosync 3rd party apps: Strava, TrainingPeaks, Selfloops, Relive, today's plan
Tömege: 93 g

A csomagban:

 • Rider 750SE komputer
 • USB-C kábel
 • Bike Mount
 • Csuklópánt
 • Gyors használati útmutató

Várható érkezés: 2023 Április vége