Bryton Rider 320 - Fejlett funkciók, baráti áron

A Mozgásvilág.hu cikke. Írta: Simon Ádám (Sajtóhír).
 
A Bryton Rider 320 abból a célból született, hogy a magasabb kategóriájú modellekből megismert új funkciók egy kedvezőbb árú komputerben is elérhetők legyenek.
 
Újabb Bryton GPS-es kerékpáros komputer jelent meg a minap és már Magyarországon is elérhető.
 
"A Bryton Rider 320 abból a célból született, hogy a magasabb kategóriájú modellekből megismert új funkciók egy kedvezőbb árú komputerben is elérhetők legyenek."
 

Bryton Rider 320
 
Ahhoz, hogy ez lehetővé váljon, az alapoktól kezdve tervezték meg az új modellt és felvértezték a Rider 420-ban megismert tűéles kijelzővel, gyors ANT+/BLE kommunikációs képességgel, támogatja a kétoldali teljesítménymérést, barometrikus magasságmérővel és teljes GNSS támogatással bír és több, mint 72 funkcióra képes. Az adatátviteli sebességet illetően ráadásul a gyorsabb és megbízhatóbb BLE 5.0 szabványt is támogatja. Természetesen a Rider 320-hoz is jár a széleskörű Strava/Training Peaks/Selfloops/Relive szinkronizációs lehetőség.
 
Bryton Rider 320
Kristálytiszta, magas kontraszt hatással rendelkező kijelző
 
A készüléket a legjobb láthatósági élmény elérésére tervezték, fekete-fehér 2,3"-as nagy kijelzővel rendelkezik. A kiváló minőségű, optikailag kötött kijelző kristálytiszta leolvasást biztosít bármilyen szögből és bármilyen környezetben, interferencia nélkül. Oldalanként akár 8 adat megjelenítését is lehetővé teszi, így a valós idejű teljesítmény teljes körű megjelenítése és leolvasása csupán egyetlen pillantással megvalósítható.
 
 
Kristálytiszta, magas kontrasztú rendelkező kijelző
 
ANT+/BLE szenzor kompatibilitás
 
A széleskörű kompatibilitás fokozásához a Rider 320 támogatja az ANT+ és BLE sebesség-, pedálfordulat- és pulzusmérőket, valamint az ANT+ teljesítménymérőket. A legújabb BLE 5.0 technológiát kihasználva még stabilabb adatátvitelre van lehetőség.
 
 
ANT+/BLE szenzor kompatibilitás
 
Teljesítménymérő kalibráció és pedálszenzor támogatás
 
A Rider 320 lehetővé teszi a hajtókar hosszának megadását, ezzel még precízebb teljesítményadatokat nyerhetünk. Ráadásul már a teljesítménymérő pedálok támogatása is elérhető a Rider 320-ban, ami szintén könnyen kalibrálható és lehetővé teszi a részletes, oldalankénti pedálteljesítmény-mérést.
 
 
Teljesítménymérő kalibráció és pedálszenzor támogatás
 
Teljes GNSS - a készülék működését 5 műholdas rendszer támogatja
 
A Rider 320 kerékpáros computer 5 különféle műholdas rendszer adatait egyesíti: GPS, Glonass (Oroszország), BDS (Kína), Galileo (Európa) és QZSS (Japán), biztosítva a gyorsabb indítást és a sokkal megbízhatóbb műholdas lefedettséget minden helyzetben, különösen amikor épületek ármyékában és fák alatt tartózkodunk, vagy akár a hegyekben kerékpározunk.
 
 
Teljes GNSS - a készülék működését 5 műholdas rendszer támogatja
 
Állítható háttérvilágítás
 
Tökéletesítve a nappali és éjszakai kerékpározásokhoz, a Rider 320 állítható háttérvilágítási opcióval rendelkezik, amely bármilyen kerépározási körülményt kiegészít a még komfortosabb és tisztábban látható kijelzővel.
 
 
Állítható háttérvilágítás
 
 
Rider 320 front
Bryton RIder 320
Terméklap