Bryton Rider S500 - új sport komputer

Rider "Sport" sorozat
Az UCI World Tour profi kerékpárosokkal együttműködve tervezett Rider "S" sorozat a Bryton új professzionális GPS kerékpáros komputer sorozata. Az "S", ami a "Sport" rövidítése, magában foglalja ennek az új termékcsaládnak a szellemiségét, amely nem köt kompromisszumokat, ha a teljesítményről van szó.
 
220126 BR S500 1
 
Bryton Rider S500 komputer
Terméklap
 
Profi kerékpárosok segítségével tervezték
A Rider S500 számos fejlesztést és frissítést tartalmaz az egyszerűbb és pontosabb használhatóság érdekében. Ilyen új funkciók a Climb Challenge vagy az USB C csatlakozás és az Ultra pontos navigációs mód, ami bekapcsolásával már mind az 5 műhold hálózatot (GNSS) egyidejűleg használhatja az eszköz. A kellően erős akkumulátor 24 órás üzemidőt biztosít.
 
220126 BR S500 2
 
Testreszabható Quick-Status menü
A Quick-Status menü bármikor megtekinthető egyszerűen a képernyőre koppintva. Mostantól személyre szabható a felugró ablakban megjelenő információ pl a köridők vagy a csatlakoztatott érzékelők állapota.
 
220126 BR S500 3
 
Climb Challenge
Mássz új magasságokba a Climb Challenge funkcióval! Egy emelkedőhöz közeledve a Rider S500 átvált a Climb Section oldalra, amely áttekintést nyújt a tervezett útvonalon várható emelkedő szakaszról. A Climb Challenge képernyő grafikus ábrát is tartalmaz, eltérő színű emelkedő szegmensekkel, távolsággal, valamint kezdő- és végpontokkal, így könnyen egy pillantással áttekinthetővé válnak az emelkedőre vonatkozó információk.
 
220126 BR S500 4
 
Még több hihetetlen funkció:
  • Fejlesztett útvonalkövetés
  • Hangalapú keresés
  • Bryton Live Track
  • Szerkeszthető edzés funkciók
  • Shimano Steps és Ant+Lev e-bike támogatás.

 220126 BR S500 5